Corbin

Product Manager

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en vrijheid om aan verschillende interne en externe projecten te werken met veel eigen verantwoordelijkheden, dat is top.

David

Research Scientist

We zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen op de R&D afdeling

Tom

Global Business Manager

Wat trekt je aan bij EAE Solutions?

Je werkt met interessante systemen, project en klanten. De intralogistiek is nog groeiend en veelzijdig. Daarnaast hebben we een ontzettend leuk, jong team met enthousiaste collega's. Ze zijn gedreven maar zorgen ook voor plezier op de werkvloer. 

Steven

Project leader

Leuk team met jonge collega’s, echte vakmensen binnen hun eigen specialisatie en op zijn tijd ook ruimte voor een lolletje. Er heerst een vrije sfeer. Goed werk leveren staan natuurlijk voorop maar als je dat doet is er rondom het werk veel mogelijk, denk aan flexibele werktijden.

Victor

Service Engineer

Margo

HR Manager

We hebben een heerlijk diverse groep aan mensen en houden zeker van gezelligheid. Er wordt veel georganiseerd en de sfeer is ontzettend goed, en dat zonder verplichtingen. 

Daarnaast wordt  eigen inbreng erg gewaardeerd. Je krijgt veel vrijheid om je taken zelf in te vullen en aan te pakken.

Jelle

Service Engineer

Richelle

Travel & Office Employee

Binnen het team ligt mijn rol voornamelijk bij de zakenreizen. Elke week komen er aanvragen binnen voor business trips en/of installatie of service gerichte reisjes naar onze internationale klanten. Het blijft een leuke uitdaging om een zo prettig mogelijke reis te organiseren van begin tot eind, en om zoveel mogelijk rekening te houden met de verschillende personen en voorkeuren.

Mathijs van den Worm

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt direct een bericht wanneer we een nieuwe vacature plaatsen!