EAE Solutions, is een grote speler in de intralogistieke markt. Wij maken complexe en tijdgevoelige industriële besturingssystemen voor de intralogistieke markt. Dit doen wij voornamelijk voor sorteer- en transportmachines. Onze toepassingen worden o.a. gebruikt bij Zalando, DHL, Bijenkorf & NEXT om een kleine greep uit onze projecten te geven. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Oosterhout en met behulp van onze internationale kantoren en netwerk van agenten zorgen wij voor een wereldwijd afzetgebied. EAE Solutions is een innovatieve onderneming die probeert mee te gaan met alle nieuwe ontwikkelingen. Continue verbetering aan onze producten is essentieel voor ons. 
De medewerkers vinden wij belangrijk en daar doen we wat voor; gezamenlijke lunch- en koffiepauzes, lunchevenementen, vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse barbecue, ergonomische werkplekken, flexibele werktijden, een goed opgezette structuur, e.d.

De betrokkenheid van onze medewerkers is groot, niet alleen op het hoofdkantoor maar ook op de buitenlandse vestigingen. Kenmerkend voor ons bedrijf zijn de korte communicatielijnen, het informeel met elkaar omgaan, het openstaan voor ideeën en waar humor wordt gewaardeerd.

2018

2018

Oprichting van het bedrijf EAE Solutions als zelfstandig bedrijf. 

2014

2014

Overname EAE (Engineering Automation Electronics) door Q.I. Press Controls

2014

Start in de intralogistieke markt

2006

2006

Opening kantoor Spanje

2004

2004

Opening kantoor India

2001

2001

Opening kantoor Amerika

1996

1996

Oprichting Q.I. Press Controls

1962

1962

Oprichting EAE Engineering Automation Electronics in Ahrensburg (DE)

Contact